Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

«Φρένο» στους... παρκαδόρους


«Φρένο» βάζει η Δικαιοσύνη στην πρακτική που ακολουθούν πολλά κέντρα διασκέδασης να καταλαμβάνουν πεζοδρόμια και κοινόχρηστους δρόμους, προκειμένου έναντι αμοιβής που καταβάλλεται στους «παρκαδόρους» να βρίσκουν οι πελάτες θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό τους. Οι μαγαζάτορες απειλούνται πλέον με «λουκέτα».
Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε αίτηση αναστολής που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες εστιατορίων - μπαρ πολυτελείας στο κέντρο της Αθήνας, επικυρώνοντας σε βάρος τους ποινή αφαίρεσης της άδειας λειτουργίας του καταστήματος για σαράντα ημέρες. Η ποινή επιβλήθηκε από το δήμο Αθηναίων ύστερα από έλεγχο αστυνομικών της Τροχαίας που διαπίστωσαν ότι δύο υπάλληλοι του μαγαζιού έπαιρναν έναντι αμοιβής τα αυτοκίνητα των πελατών και τα στάθμευαν σε δημόσιο χώρο, πάνω στο πεζοδρόμιο και στο δρόμο που περνά μπροστά από το μπαρ.
Οι εστιάτορες προσέφυγαν στο δικαστήριο επικαλούμενοι τον κίνδυνο ανεπανόρθωτης βλάβης, λόγω της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας, της δυσφήμισης της επιχείρησης, της διαρροής πελατείας σε άλλα μαγαζιά, προβάλλοντας συγκεκριμένα οικονομικά προβλήματα. Ομως, το Διοικητικό Πρωτοδικείο έκρινε ότι λόγοι δημοσίου συμφέροντος που σχετίζονται με την προστασία των κοινόχρηστων δημόσιων χώρων και κυρίως των πεζοδρομίων από αυθαίρετες καταλήψεις, δικαιολογούν την ποινή αλλά και την απόρριψη της αίτησης που υποβλήθηκε για να «παγώσει» το προσωρινό «λουκέτο».

By: John_Spider

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: