Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Το ανέκδοτο της εβδομάδας By: Διαμαντοπούλου


ΤΑΡΑ ΤΑ ΤΖΟΥΜ ...... ΤΑΡΑ ΤΑ ΤΖΟΥΜ ..... ΤΑΡΑ ΤΑ ΤΖΟΥΜ

«Η σύγκλιση απόψεων των πολιτικών αρχηγών είναι αυτονόητο καθήκον, αλλά πλέον -με όλο τον σεβασμό- όχι αρκετό. Για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα στην ουσία του, αλλά και την αμφισβήτηση των εταίρων δανειστών μας, χρειάζονται συγκεκριμένοι στόχοι, ποιοτικοί και ποσοτικοί, σε μια αποφασισμένη κυβέρνηση, η οποία θα ελέγχεται κάθε μήνα, βάσει αυτών των στόχων, από τη Βουλή και τον λαό, έως ότου υπάρξει μια ικανοποιητική σταθεροποίηση»

Η ΖΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ ή ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ “ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ” ?

ΑΠΟΡΙΑ – ΕΡΩΤΗΣΗ: Με άριστα το 10 τι θα βάζατε στον εαυτό σας κα. Διαμαντοπούλου ?

Ξέρω ότι ΔΕΝ θα πάρω απάντηση γιατί φοβάμαι ότι στο υπουργείο σας μάλλον είστε “συνωστισμένοι στην Σμύρνη” !!!!!!!!!! ....ωχ συγνώμη στο γραφείο σας εννοούσα !!!!

By: GoGo

Δεν υπάρχουν σχόλια: