Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Προβολές ταινιών στο Μουσείο της Ακρόπολης


Στην Αίθουσα Εικονικής Πραγματικότητας, θα προβάλλεται η δεκάλεπτη ταινία «Η Ακρόπολη στην Αρχαιότητα», η οποία δημιουργήθηκε με την επιστημονική εποπτεία της Υπηρεσίας Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης.
Πρόκειται για ταινία στην οποία παρουσιάζονται τα μνημεία της Ακρόπολης και χρήσιμες πληροφορίες για την κατανόηση των αρχιτεκτονικών γλυπτών που εκτίθενται στο Μουσείο.
Θα πραγματοποιούνται δύο προβολές κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 11 π.μ, στην αγγλική γλώσσα και στις 12 το μεσημέρι, στην ελληνική.
Το συμβολικό εισιτήριο κοστίζει 1 ευρώ, ενώ οι προβολές θα γίνονται από ομάδες επισκεπτών ,άνω των 10 ατόμων. Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση (τηλ. 210 9000903).

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: