Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Αυξήσεις στα διόδια της Ελευσίνας και του Ισθμού


Αυξήσεις στα διόδια της Ελευσίνας και του Ισθμού από την 1η Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η κατασκευάστρια κοινοπραξία Ολυμπία Οδός.
Η διέλευση για τα ΙΧ αυξάνεται στα 3,20 ευρώ από 3,10 ευρώ που είναι σήμερα. Οι οδηγοί των μικρών φορτηγών θα καλούνται στο εξής να πληρώνουν 8,10 ευρώ (από 7,90 ευρώ) σε 8,10 ευρώ και για τις νταλίκες τα διόδια αυξάνονται σε 11,40 ευρώ (από 11 ευρώ).
Η τιμή για τα δίκυκλα παραμένει ως έχει, ενώ δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στο τμήμα Κορίνθου-Πατρών, στο οποίο έχουν σταματήσει τα έργα.
Σύμφωνα με την κοινοπραξία, οι αυξήσεις προβλέπονται από τη σύμβαση παραχώρησης.

ΣΧΟΛΙΟ: Βρέθηκε η λύση για τα έσοδα: Αυξάνουν τα διόδια!

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: