Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΓΑΠ: Μπαααααα δεν θέλω


Αυτό ήταν ένα κακό όνειρο που κράτησε 2 χρόνια αλλά τη όνειρο ΕΦΙΑΛΤΗΣ !!!!
Στη μαραθώνια συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για πρωθυπουργός, ούτε για πρόεδρος.

ΒΡΕ τη τύχη βουνό έχουν αυτοί στο ΠΑΣΟΚ με ένα σπάρο δυο τρυγόνια ......βρε το παιδί ούτε Πρόεδρος ούτε Πρωθυπουργός.!!!!!!!!!!

Ενώ πρότεινε μεταβατική διαρχία, με εκλογή υποψήφιου πρωθυπουργού και εκλογή από τη βάση του νέου προέδρου μετά τις εθνικές εκλογές.

ΩΧ εδώ λίγο μας τα χαλάει ....λες να έχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του .....!!!!!!..... την παραμονή του για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα στην Ιπποκράτους ??????????

By: GoGo

Δεν υπάρχουν σχόλια: