Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Έζησε 8 χρόνια τον εφιάλτη στα χέρια του προαγωγού-βασανιστή της


Ήρθε στην Ελλάδα για μία καλύτερη ζωή, έζησε όμως το χειρότερο εφιάλτη επί οκτώ ολόκληρα χρόνια, υπομένοντας αφόρητα βασανιστήρια στα χέρια του προαγωγού της και τελικά βρήκε το θάρρος, μόλις την περασμένη εβδομάδα, να καταγγείλει την περιπέτειά της στην αστυνομία.
Ο λόγος για μία 29χρονη από τη Ρωσία, που ήρθε στην Ελλάδα το 2003, αναζητώντας μία αξιοπρεπή δουλειά. Μόλις πάτησε όμως το πόδι της στη χώρα μας, την περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.
Έπεσε στα χέρια ενός 40χρονου Αλβανού σωματέμπορου, που της πήρε τα ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ την υποχρέωσε να εκδίδεται και να καταθέτει τις εισπράξεις στον τραπεζικό του λογαριασμό.
Η κοπέλα, αφού δούλεψε σε μπαρ στην Αθήνα και την Κρήτη, κατέληξε να εργάζεται από το 2008 σε οίκο ανοχής στην Πάτρα. Κάθε εβδομάδα, όπως είπε στους αστυνομικούς, ήταν υποχρεωμένη να καταθέτει στον τραπεζικό λογαριασμό του 40χρονου το ποσό των 1.000 ευρώ.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, μάλιστα, από το 2003 μέχρι σήμερα του έχει παραδώσει συνολικά 100.000 ευρώ!!!
Η αρχή του τέλους σε αυτό το αλισβερίσι της ντροπής, έγινε την περασμένη εβδομάδα , όταν η 29χρονη Ρωσίδα κατέθεσε στο λογαριασμό του 200 ευρώ, αλλά εκείνος ήθελε περισσότερα και για το λόγο αυτό, την χτύπησε στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ την απείλησε για τη ζωή της.
Η 29χρονη πήγε σε αστυνομικό τμήμα το πρωί της περασμένης Πέμπτης και μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια, στα χέρια του Αλβανού σωματέμπορου.
Λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συνελήφθη. Πάνω του βρέθηκαν 800 ευρώ που κατασχέθηκαν, ενώ οδηγήθηκε ενώπιων του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή.

By: Έλενα


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: