«Η θέση μας είναι πολύ καθαρή, υποστηρίζουμε τον κοινωνικό διάλογο, υποστηρίζουμε την αυτονομία των κοινωνικών εταίρων. Η θέση μας είναι κατά της μείωσης του κατώτατου μισθού, είναι μια συζήτηση που δεν στηρίζεται σε πραγματικά στοιχεία»
ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ??????Δεν μπορώ να καταλάβω σε άλλο πλανήτη ζούνε ??????????
Και όλα αυτά που αλλού στο κρατικό ραδιόφωνο της ΝΕΤ !!!!!
ΑΑΑΑ ξέχασα να σας αναφέρω (γι όσους δε το ξέρουν) είναι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ!!!!!!!
Κ. Μπεγλίτη καλή η καρέκλα σας αλλά καλό είναι ρωτήσετε και κανένα υπάλληλο του ιδιωτικού τομέα για ποιο κατώτερο μισθό μιλάτε ή αν πήρανε το δώρο των Χριστουγέννων ή δουλεύουν κανονικό 8ωρο !!!!!!!
Αλλά θα μου πείτε
ΠΩΣ ΝΑ βγείτε βόλτα …μπορείτε ??????
ΜΠΑΑΑΑ δε νομίζω !!!!!!!!!!!!Και επειδή είμαι καλή νοικοκυρά θα σας δώσω και μια συνταγή
Φτιάχνω σπιτικό γιαούρτιΗ ακόλουθη συνταγή είναι για να φτιάξετε γιαούρτι σπίτι σας εύκολα και γρήγορα.
Συστατικά:1 κιλό γάλα
1 κουταλιά σούπας γεμάτη γιαούρτι
Παρασκευή:1. Θερμάνετε το γάλα στους 90 βαθμούς κελσίου. Θα χρειαστείτε ένα θερμόμετρο αλλά αν δεν έχετε μπορείτε να κλείσετε τη θερμότητα αμέσως προτού να αρχίσει να βράζει το γάλα, δηλαδή μόλις το δείτε να αρχίζει να φουσκώνει.
2. Βγάλτε το γάλα από τη φωτιά και περιμένετε να πέσει η θερμοκρασία στους 45 βαθμούς κελσίου (για όσους διαθέτουν θερμόμετρο κουζίνας) αλλιώς τόσο ώστε να μπορείς να κρατήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι μέσα στο γάλα και να μετρήσεις ως το 20 χωρίς να καείς.
3. Αραιώστε 1 κουταλιά σούπας γιαούρτι σε λίγο γάλα και ρίχτε το στο γάλα ανακατεύοντας.
4. Τοποθετήστε το σκεύος στο φούρνο στους 40-45 βαθμούς. Αν δεν έχουμε φούρνο σκεπάζουμε το σκεύος με κουβέρτα για να διατηρήσει τη θερμοκρασία του και το αφήνουμε για 4 ώρες . Προσοχή δε κουνάμε ούτε αναταράσσουμε το σκεύος κα τά την διάρκεια της πήξης.
5. Τοποθετούμε το γιαούρτι μας σε θερμοκρασία δωματίου και μετά στο ψυγείο, το αφήνουμε για 24 ώρες χωρίς να το μετακινήσουμε και το καταναλώνουμε εντός 15 ημερών.
By: GoGo
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου