Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Παρέμβαση εισαγγελέα για το επεισόδιο Κουλούρη – αστυνομικών


Εντολή να διερευνηθεί αν ο Κίμων Κουλούρης διέπραξε το αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αδίκημα της αντίστασης κατά της Αρχής στο επεισόδιο με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου. Η εισαγγελική λειτουργός, ύστερα από σχετική αναφορά εκπροσώπων της ομάδας ΔΙΑΣ, ζήτησε να ερευνηθεί αν ο κ. Κουλούρης εκτός από την παραβίαση των κόκκινων σηματοδοτών έχει διαπράξει αξιόποινες πράξεις όπως αντίσταση κατά της Αρχής, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παρακώλυση συγκοινωνιών.
Επιπλέον, η κ. Ράικου ζητά να ερευνηθούν και ενδεχόμενες ευθύνες όλων των αστυνομικών που ενεπλάκησαν ώστε να διαπιστωθεί αν από την πλευρά τους ενήργησαν εντός των υπηρεσιακών τους καθηκόντων. Και αυτό γιατί το αδίκημα της αντίστασης κατά της Αρχής είναι και αυτόφωρο και αυτεπαγγέλτως διωκόμενο. Ετσι, αν ο πρώην βουλευτής έχει τελέσει τη συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη, θα πρέπει να ερευνηθεί γιατί οι προανακριτικοί υπάλληλοι δεν τον συνέλαβαν με την αυτόφωρη διαδικασία.
Στο μεταξύ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσής δέχθηκε το πρωί στο γραφείο του τους τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και τους συνεχάρη στέλνοντας το μήνυμα ότι «ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στους νόμους».

By: John_Spider

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: