Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ραγκούσης: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε !!!


«Έχουμε υποχρέωση και να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό για τις συγκεκριμένες πράξεις με τις οποίες υλοποιήσαμε πρώτα και κύρια τις δικές του εντολές, και να του δώσουμε τη δυνατότητα να βγάλει τα συμπεράσματά του για όλους μαζί και για τον καθένα ξεχωριστά. Γιατί η ευθύνη μιας κυβέρνησης είναι, βέβαια, συλλογική αλλά δεν πρέπει, εν ονόματι της συλλογικότητας, να διαγράφονται οι ατομικές ευθύνες»

ΜΑΛΙΣΤΑ Τι είπε ο άνθρωπος !!!!! ?

ΔΗΛΑΔΗ στα δύο χρόνια που ήταν στην κυβέρνηση επί κ. Γ. Παπανδρέου τι έκανε?

Και συνέχισε να με εκπλήσσει !!!!!!!!!

«....η πλειοψηφία των πολιτών που επιλέγουν τον ανθρωπισμό που δεν είναι λαϊκισμός και τον ορθολογισμό που διαθέτει το σθένος και δεν λογαριάζει το πολιτικό κόστος. Η πολιτική μας πρέπει να κάνει πράξη τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, υπηρετώντας την πλειοψηφία των πολιτών, την κοινωνική δικαιοσύνη, το κοινωνικό συμφέρον, το μέλλον των παιδιών μας».

ΟΕΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ κ. Ραγκούση με τα ωραία σου !!!!!!!!!!!!

Α και μη το ξεχάσω ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και 2012 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !!!!!!!!!!
Τα ακούς ΜΗΤΣΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!

By: GoGo

Δεν υπάρχουν σχόλια: