Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Εργαζόμενοι της ΔΕΗ: 55.000 υπάλληλοι έχουν έκπτωση 80%


«Κάποια στιγμή πρέπει να τερματιστεί το καθεστώς στο οποίο 55.000 άτομα πληρώνουν μόνον το 20% του ρεύματος που καταναλώνουν»

Ο υπ. Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου ζήτησε «παρακάλεσε» προς τη διοίκηση της ΔΕΗ να τερματιστούν οι εκπτώσεις στα τιμολόγια των εργαζομένων και συνταξιούχων της ΔΕΗ

Αλλιώς σας παρακαλώ «μη με φέρεται σε δύσκολη θέση να φέρω νομοθετική ρύθμιση» (αυτά τα λέω εγώ)

Ενώ είπε «υπουργείο δεν έχει πρόθεση να επανέλθει με νέα αύξηση».
Και επισήμανε ότι γίνεται υποβολή από τη ΔΕΗ κοστολογικού σχεδίου στη ΡΑΕ, η οποία γνωμοδοτεί και κατόπιν το υπουργείο αποφασίζει.

ΩΧΧΧΧΧΧΧ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

By:
GoGo

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1. μαθαίνω να γράφω
2. φτιάχνω μπλογκ

Γωγώ είπε...

ή αλλιώς …….
1. μαθαίνω να γράφω,
2. σχολιάζω για να κάνω εντύπωση,
3. ααααα ……και φυσικά ανώνυμα.
Και πολύ φοβάμαι ότι για να θίχτηκες πρέπει να είσαι ένας από τους προνομιούχους της ΔΕΗ ή αλλιώς για μένα ένας grekos που λέει ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ να μη θιχτούν και ΔΕΝ πάνε να πεθάνουν οι άλλο.
Αν θέλεις μπορώ να σου προσφέρω την δικιά μου ανεργία και να μου δώσεις το δικό σου βόλεμα…….!
αααααα και το Email μου είναι 34Go34Go34@gmail.com και με λένε Γωγώ η συντάκτρια (άνεργη, χωρισμένη μητέρα με δύο παιδιά με τρεις ξένες γλώσσες με ένα πτυχίο στην αρχιτεκτονική και με μεταπτυχιακό στην Ιταλία).