Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Ν.Δ. - Νο2 υποψήφιος κα. Ν. Μπακογιάννη


Η κα. Ντόρα Μπακογιάννη σε ανακοίνωσή της έθεσε σήμερα υποψηφιότητά για την ηγεσία της ΝΔ δεσμευόμενη ότι σε περίπτωση εκλογής της θα θέση την Ν.Δ. σε «καθαρές θέσεις για μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή και ισχυρή κεντροδεξιά και με ξεκάθαρη δέσμευση για ένα ανοιχτό και δημοκρατικό κόμμα χωρίς μηχανισμούς και αποκλεισμούς» τονίζοντας ότι «είναι έτοιμη να μπει μπροστά στον αγώνα για την αναγέννηση της ΝΔ».
Η κα. Μπακογιάννη στη συνέχεια της δηλώσεις της είπε ότι «ετούτη την κρίσιμη ώρα για την παράταξη δεν περισσεύει κανείς και για αν αλλάξουμε την Ελλάδα πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς. Πρέπει να γίνουμε ένα πλειοψηφικό, σύγχρονο, ευρωπαϊκό κόμμα ολόκληρης της κεντροδεξιάς, ανοιχτό σε νέα ρεύματα σκέψης. Με νέα πρόσωπα, με φρέσκιες ιδέες και νέες αντιλήψεις, ώστε να κάνουμε το κόμμα μας ξανά ελκυστικό στους νέους ανθρώπους».
ΑΠΟΨΗ: 1) Τουλάχιστον δεν βγήκε στις πρωινές εκμπομπές να διαβάσει την ανακοίνωση.
2) Ο δρόμος τώρα ανοιχτός μετά την ήττα του κ. Κ. Καραμανλή ΣΩΣΤΑ?
3)
Άντε και καλή επιτυχία και σε σένα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: Ν.Δ. - Νο1 υποψήφιος κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: