Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Παρέμβαση του εισαγγελέα για το νερό στους επτά δήμους της Θεσσαλονίκης

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Δ. Παπαγεωργίου ζήτησε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρτικής εξέτασης από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών μετά από δημοσιεύματα για υψηλές ποσότητες σε αρσενικό, μαγγάνιο και νιτρικά άλατα που πίνουν μαθητές επτά δήμων της Θεσσαλονίκης.
Οι δήμαρχοι των περιοχών Αξιού, Εχεδώρου, Λαγκαδά, Θερμαϊκού, Αγίου Αθανασίου και Βασιλικών διαβεβαιώνουν ότι το νερό είναι πόσιμο και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Ο δήμαρχος της Χαλαστρας κ.Γ. Ουζούνης σε ανακοίνωση του λέει ότι «οι κάτοικοι γνωρίζουν το πρόβλημα εδώ και χρόνια και πίνουν εμφιαλωμένο νερό. Μετά από πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες ολοκληρώσαμε έναν αγωγό ύδρευσης και απομένει η δημιουργία ενός αντλιοστασίου, που θα λύσει οριστικά το θέμα της υδροδότησης».
ΑΠΟΨΗ: 1) Δηλαδή, οι δήμαρχοι έγινα και επιστήμονες και αν δεν έγιναν τότε οι επιστήμονες λένε ψέματα και εγώ σαν απλός πολίτης αυτής της χώρας διερωτώμαι
ΠΟΙΟΣ άθλιος λέει ψέματα γιατί αν λέει κάποιος ψέματα και πάθη κάτι το παιδί μου να ξέρω ποιον θα ΓΑΜ#$#$.
2)
Έχει φτάσει το Κράτος σε ένα επίπεδο ΠΟΥ να μην ξέρεις ποιος λέει ΑΛΗΘΕΙΑ και ποιος ΨΕΜΑΤΑ και να μην ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ κανέναν.
3) Κύριε δήμαρχε της Χαλάστρας οι δηλώσεις σας με εξέπληξαν και διερωτώμαι, ΤΙ πάει να πει γραφειοκρατία, κάντο έτσι για το καλό των δημοτών σου, γιατί πρέπει να πάρεις άδεια για το κάθε τι, αφού βλέπεις το πρόβλημα όπως λες εδώ και χρόνια τι περιμένεις, φοβάσαι μην σε καταγγείλει κανένας? ή πρέπει να έχεις σε ομηρία τους ψηφοφόρου σου?
ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ: Επικίνδυνα παιχνίδια σε μαθητές από επτά δήμους της Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: