Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Το συνέδριο υπεύθυνο για την εκλογή προέδρου της ΝΔ

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γ. Κουμουτσάκος μετά την συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής ανακοίνωσε ότι το συνέδριο αφού συγκληθεί ως σώμα έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει ακόμη και την αλλαγή του τρόπου εκλογής του προέδρου και συμμετοχή της κομματικής βάσης ενώ
δικαίωμα υποψηφιότητας για το αξίωμα του προέδρου έχουν όλα τα μέλη του κόμματος, οι υποψηφιότητες ανακοινώνονται με γραπτή δήλωση που κατατίθεται στον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου το αργότερο ως τις 8 το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου 2009. Για να γίνει και τυπικά δεκτή η υποψηφιότητα, πρέπει να υποβληθεί εκ νέου το αργότερο ως τις 8 το βράδυ της 22ης Οκτωβρίου 2009 συνοδευόμενη από τις υπογραφές 50 συνέδρων διευκρινίζεται ότι κάθε σύνεδρος έχει δικαίωμα να υπογράψει μία μόνον υποψηφιότητα και τέλος ξεκινά άμεσα από τα αρμόδια όργανα του κόμματος η διαδικασία συγκρότησης καταλόγου συνέδρων, σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό.
Η επόμενη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής καθορίστηκε να γίνει τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι.
ΑΠΟΨΗ: 1) Λίγο παράλογο, αλλά από ότι έχω καταλάβει μόνο ένας βρέθηκε και είπε ότι θα κατέβει σαν υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και αυτό στην τηλεόραση. Όλοι η υπόλοιποι δεν έχουν πει τίποτα απλά το αφήνουν και αιωρείται.
2) Ας υποθέσουμε ότι είναι η κα. Μπακογιάννη, ο κ. Σαμαράς, ο κ. Αβραμόπουλος, ο κ. Μεϊμαράκης και ο κ. Ψωμιάδης από τι λίγα μαθηματικά που ξέρω εδώ είναι πέντε αλλά στην οργανωτική επιτροπή παρευρισκόντουσαν τέσσερις. Στον πέμπτο γιατί δεν το είπατε?


Δεν υπάρχουν σχόλια: