Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Μαζί για το κλίμα



Στην Κοπεγχάγη οι ηγέτες από ολόκληρο τον πλανήτη θα διαπραγματευτούν κάτι περισσότερο από μία συνθήκη, θα εργαστούν για την ίδια τη σωτηρία του πλανήτη και την επιβίωση εκατοντάδων εκατομμυρίων συνανθρώπων μας.
Χρειαζόμαστε μία φιλόδοξη, δίκαιη και δεσμευτική συμφωνία στην Κοπεγχάγη, για να αποτρέψουμε τις καταστροφικές επιπτώσεις της αλλαγής του κλίματος. Σε αυτή την προσπάθεια, πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για το κλίμα για να τα καταφέρουμε.
Στο δρόμο για την Κοπεγχάγη, η Greenpeace και το WWF Ελλάς ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να ενημερώσουμε και να κινητοποιήσουμε τους Έλληνες πολίτες. Συνεργαζόμαστε για να πείσουμε την Ελληνική Κυβέρνηση ότι η επίτευξη μιας πραγματικά φιλόδοξης συμφωνίας για το κλίμα είναι η μόνη επιλογή για την Ελλάδα.
Η Ελλάδα είναι μια ανεπτυγμένη χώρα που ήδη πλήττεται από τις καταστροφικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής. Μία φιλόδοξη συμφωνία στην Κοπεγχάγη, όχι μόνο θα αποτρέψει τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, αλλά θα είναι η καλύτερη απάντηση στην οικονομική κρίση, αυξάνοντας την απασχόληση και την ανταγωνιστικότητα. Η μείωση των εκπομπών και η στροφή στις ανανεώσιμες πηγές και την εξοικονόμηση είναι το εθνικό συμφέρον για τη χώρα μας
Η αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην Κοπεγχάγη υπό την ηγεσία του Πρωθυπουργού μας, πρέπει να πιέσει για μια καλή συμφωνία και να υποστηρίξει το στόχο μείωσης των εκπομπών από τις ανεπτυγμένες χώρες κατά 40% έως το 2020. Μόνο αυτός ο στόχος μπορεί να διαβεβαιώσει ότι η αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας δεν θα υπερβεί τους 2oC, σε σύγκριση με τα προβιομηχανικά επίπεδα.
Αν θέλετε να υπογράψετε πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: