Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2009

Συνεχίζονται οι παραβιάσεις των Τούρκων στο Φαρμακονήσι


Σουηδικό αεροσκάφος της Frontex που εκτελούσε αποστολή επιτήρησης της ελληνικής ακτογραμμής δέχτηκε παρενόχληση με τρεις εκπομπές από Τούρκους χειριστές του στρατιωτικού ραντάρ Datca παρενέβένοντας στην πτήση του σουηδικού αεροσκάφους DAS 8-300 ενώ αυτό πετούσε σε ύψος 5.000 ποδών βόρεια - βορειοδυτικά του Φαρμακονησίου και μάλιστα εντός του ελληνικού εναέριου χώρου ισχυριζόμενοι ότι πετούσαν σε τουρκικό εναέριο χώρο και κάλεσαν τους Σουηδούς πιλότους να απομακρυνθούν άμεσα από την περιοχή προειδοποιώντας τους ότι σε διαφορετική περίπτωση το DAS θα αναχαιτιστεί από τουρκικά μαχητικά.
Οι εκπομπές του στρατιωτικού ραντάρ της Datca δεν έγιναν αντιληπτές από τους Σουηδούς διότι οι Τούρκοι εκπέμπουν στη συχνότητα κινδύνου UHF ενώ ο ασύρματος του αεροσκάφους της Frontex εκπέμπει σε VHF.
Οι παρεμβολές των τουρκικών στρατιωτικών ραντάρ έγιναν αντιληπτές από ελληνικά ραντάρ τα οποία και τις κατέγραψαν και ενημέρωσαν τους πιλότους του σουηδικού αεροσκάφους.
ΑΠΟΨΗ: 1) Ψεύτης να βγω (και το εύχομαι) πολύ φοβάμαι ότι ως το Φεβρουάριο – Μάρτιο κάτι θα έχουμε με τους απέναντι.
2) Για κάποιους πολυθρονάτους που θέλουν σώνει και καλά να τους έχουμε και φίλους ή και το χειρότερο να σταματήσουμε την ενίσχυση των αμυντικών εξοπλισμών μας.
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: