Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Ν.Δ. – Νο3 υποψήφιος ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος

Ο κ. Δ. Αβραμόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ δηλώνοντας ότι «έχουμε ιστορική υποχρέωση να δημιουργήσουμε μια νέα σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη που να ανταποκρίνεται στο πνεύμα των καιρών και να εκφράζει με αμεσότητα τις προσδοκίες της βάσης και της κοινωνίας, μία παράταξη αξιών. Όχι μία παράταξη μηχανισμών» και τόνισε για εκλογή προέδρου από τη βάση και πρόσθεσε: «Η παράταξή μας έχει όνομα, έχει ταυτότητα ... Πιστεύω στη μεγάλη προοδευτική κεντροδεξιά ... Στην κεντροδεξιά, που στηρίζεται στην πατριωτική συνείδηση και την εθνική ταυτότητα. Στην κεντροδεξιά, που απελευθερώνει τη δημιουργική ενέργεια της ελεύθερης οικονομίας ενώ την ίδια στιγμή, προασπίζεται τη λειτουργία ενός νέου κοινωνικού κράτους. Στην κεντροδεξιά, που εμπεδώνει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, προασπίζει τα δημοκρατικά τους δικαιώματα και ισχυροποιεί τους θεσμούς. Στην κεντροδεξιά, που πιστεύει, ότι στην παγκόσμια εποχή είναι πλούτος και πλεονέκτημα οι παραδόσεις του πολιτισμού μας, με κύριους εκφραστές του, τους Έλληνες της Διασποράς. Στην κεντροδεξιά, που εισάγει στο δημόσιο βίο αρχές και αξίες, ενός νέου δημοκρατικού πολιτισμού. Στη νέα μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, που θα ενώνει τους Έλληνες στη βάση των κοινών τους αναφορών και που θα καλύπτει ένα μεγάλο εύρος του πολιτικού φάσματος από τις παρυφές της δημοκρατικής αριστεράς μέχρι τα όρια της δημοκρατικής δεξιάς».
ΑΠΟΨΗ: Καλή επιτυχία και σε σένα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: 1) Ν.Δ. - Νο1 υποψήφιος κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης
2) Ν.Δ. - Νο2 υποψήφιος κα. Ν. Μπακογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια: