Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Βαρύ κατηγορώ του κ. Γ. Κεφαλογιάννης προς τον κ. Κ. Καραμανλής

Ο πρώην υπουργός κ. Γ. Κεφαλογιάννης σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα το Έθνος κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι «λειτούργησε σαν μονάρχης τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο κόμμα. Κυβέρνησε με μια μικρή παρέα και απομόνωσε όλους εκείνους που από αγάπη προς την παράταξη και προς τον ίδιο τού έκρουαν τον κώδωνα του κίνδυνου, χρόνια πριν από τη συντριβή».
Στο άρθρο προτείνει ακόμη την αλλαγή του ονόματος της παράταξης η οποία όπως υποστηρίζει με τη σημερινή της μορφή έχει κλείσει τον κύκλο της ενώ επισημαίνει ο νέος ηγέτης που θα εκλεγεί πρέπει να έχει «καθαρό πρόσωπο. Να κινείται μακριά από μικροκομματικές επιλογές και να βάλει το εμείς πάνω από το εγώ».
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΗΖΕΤΑΙ: 23 Σεμπτεμβρίου 2008. Σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου ο πρώην υπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης, που κρίθηκε ένοχος για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία και προτροπή σε ψευδορκία αστυνομικών υπαλλήλων. Τον πρώην υπουργό είχαν καταγγείλει Αστυνομικοί της Ειδικής Υπηρεσίας Δίωξης Εγκλήματος, λέγοντας ότι τους ζήτησε να αλλάξουν την κατάθεσή τους εναντίον χασισοκαλλιεργητή 1500 δενδρυλλίων, προκειμένου να αθωωθεί.
ΑΠΟΨΗ: ΒΡΕ τι μας λες κύριε υπουργέ, από ότι ξέρω και θυμάμαι που μάλλον ξεχνάτε εσείς, άλλοι βρεθήκανε να κάνουν κουμάντο στα δικαστήρια για την αθώωση μερικών «παρανόμων» και όχι ο πρόεδρος σας. ΣΩΣΤΑ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: