Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΠΟΤΕΣ......ΜΠΛΟΚΑ


"ΜΠΛΟΚΟ" στους νεαρούς πότες θα στήσουν το βράδυ έξω από γνωστά νυχτερινά κλαμπ της Αθήνας και σε άλλες 10 πόλεις της Ελλάδας, οι εθελοντές του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς" στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Νύχτας Χωρίς Ατυχήματα.Με σύνθημα "αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί", οι εθελοντές, μεταξύ 18 και 35 ετών, θα βρίσκονται έξω από νυχτερινά κέντρα στις 10 πόλεις για να ενθαρρύνουν τους νέους επισκέπτες να επιλέξουν από την παρέα τους τον "οδηγό της παρέας".
ΑΝΑΔΥΜΟΣΙΕΥΣΗ: Η – ΔΙΑΔΡΟΜΗ

2 σχόλια:

MOLEMOU είπε...

GIA NA DOUME MPAS KAI BALEI KANENAS MIALO STHN ELLADA ,ALLA MPA EMEIS TO EXOUME MESAMAS NA PARABIAZOUME PANTA TO NOMO.KALHSPERA KAI KALO BRADI NA EXEIS.

OUPS είπε...

Συμφωνώ μαζί σου MOLEMOY σε αυτή την χώρα και ένα αστυνομικό να έχουμε από δίπλα μας την παρανομία μας θα την κάνουμε, το έχουμε στο αίμα μας.
Καλό βράδυ και σε σένα.