Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2009

Ν.Δ. Ξεκίνησαν τα όργανα


Η μεγάλη εκλογική ήττα του κόμματος με το ποσοστό που συγκέντρωσε να αγγίζει νέα ιστορικά χαμηλά και η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ να ξεπερνάει το 10% έφερε σαν αποτέλεσμα την οξεία αντίδραση στελεχών που είχαν αντιταχθεί στην πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Ο κ. Μ. Λιάπης σε δηλώσεις του είπε με υπονοούμενα που αφορούσαν τον κ. Σουφλιά και την κα. Μπακογιάννη ότι «συναποφάσισαν τις εκλογές που διέσυραν την παράταξη και ταπείνωσαν τους Νεοδημοκράτες. Κάποιοι οδήγησαν την παράταξη στην καταστροφή και τον εξευτελισμό, αγνόησαν την κοινή λογική, περιφρόνησαν την εντολή του λαού να κυβερνήσουν μέχρι το τέλος» και τους χαρακτήρισε «Ηρακλειδείς του στέμματος»
Ο κ. Σ. Τσιτουρίδης σε δηλώσεις του είπε «Είναι προφανές ότι φτάσαμε στη συντριβή γιατί κάποιοι προέταξαν τις προσωπικές τους στρατηγικές και όχι το συμφέρον της παράταξης και του τόπου» και συνεχίζοντας είπε ότι «Το κόμμα μας υπέστη μια πάρα πολύ βαριά ήττα» ενώ τελειώνοντας τόνισε ότι ήρθε η ώρα «να δούμε και το τι έφταιξε και το ποιοι έφταιξαν».
Ο κ. Β. Μιχαλολιάκος σε δηλώσεις του τόνισε ότι «τα καρκινώματα δεν μπορεί να έχουν θέση» χαρακτηρίζοντας τους «μεγάλους ενόχους» ενώ επιτέθηκε κ. Λούλη, επισημαίνοντας όμως πως είναι και άλλοι, «ο κύκλος του πρωινού καφέ ή του βραδινού τσαγιού είναι ένας κύκλος που έχει ευθύνες»
ΑΠΟΨΗ: 1) Πάντα απορία είχα γιατί οι πολιτικοί δεν λένε με το ονομά τους τα πράγματα όπως έχουν, δηλαδή κ. Σουφλία και κα. Μπακογιάννη εσείς φταίτε που φάγαμε τέτοια στραπάτσα στις εκλογές.
2) Το παράλογο είναι ότι η κα. Μπακογιάννη θα θελήσεις να είναι και υποψήφια για πρόεδρος της Ν.Δ. ΜΑΛΙΣΤΑ.!
3)
10% και πάνω η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ, αυτό κάτι λέει ΣΩΣΤΑ!?

Δεν υπάρχουν σχόλια: