Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΟΧΙ στην έκδοση του κ. Χριστοφοράκου


Το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας για δεύτερη φορά και οριστικά απέρριψαν το αίτημα έκδοσης του Μ. Χριστοφοράκου στην Ελλάδα που αφορούσε το δεύτερο ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει ο 4ος ειδικός ανακριτής κ. Ν. Ζαγοριανός για την υπόθεση της προμήθειας του C4I.
Στη απόφαση οι δικαστές της Γερμανίας τονίζουν ότι αν εκδοθεί ο κ. Χριστοφοράκος ενδεχομένως να θιγούν τα δικαιώματα ενός Γερμανού πολίτη και χαρακτηρίζουν με προχειρότητα τους χειρισμούς από μεριάς Ελλάδος.
Το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας και σε μια κίνηση ΜΑΤ αποσύρει τον φάκελο από το δικαστήριο του Μονάχου και το δίνει στο δικαστήριο της Νυρεμβέργης.
Σε δήλωσή του ο δικηγόρος κ. Γ. Μαντζουράνης αναφέρει: «Η Ελληνική Δημοκρατία εξακολουθεί να εκτίθεται διεθνώς από τις παράνομες πράξεις και παραλήψεις συγκεκριμένων ανακριτών και εισαγγελέων που λειτούργησαν ως πολιτικά φερέφωνα της Ν.Δ.».
ΑΠΟΨΗ: 1) Έτσι είναι κ. Ν. Ζαγοριανέ, τώρα τι έχεις να πεις?
2) Το δικαστήριο της Γερμανίας απλά έκανε το σωστό προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατέψει τον πολίτη της χώρας του. ΔΗΛΑΔΗ
ΣΚΑΤΑ Ευρωπαϊκή Ένωση έχουμε.
3)
Δεν κατάλαβα τις δηλώσεις του δικηγόρου του, μας λέει ΜΑΛ#$# όταν εννοεί «Η Ελληνική Δημοκρατία». Παρακαλώ να γίνεστε άλλη φορά, αν έχετε τα κότσια πιο συγκεκριμένος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: 1) Μ. Χριστοφοράκος – Είναι τρελοί αυτή οι Γερμανοί
2) Εδώ ο Χριστοφοράκος, εκεί ο Χριστοφοράκος που είναι ο Χριστοφοράκος
3) Ε ! Ε ! Έρχεται ο Μιχάλης Χριστοφοράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: