Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Παραιτήθηκε και ο κ. Γ. Σουφλιάς

Ο κ. Γ. Σουφλιάς με γραπτή δήλωση του και αφού είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τον κ. Κ. Καραμανλή ανάγγειλε την αποχώρησή του από την πολιτική λόγο ότι το τελευταίο διάστημα ήταν στο επίκεντρο της κριτικής από πολλούς συναδέλφους του υπουργούς και βουλευτές σε ό,τι αφορά την εισήγηση για πρόωρες εκλογές.
Τονίζοντας στην δήλωση του αναφέρει ότι «Ξεκαθαρίζω και ότι δεν με ενδιαφέρει καμία πολιτική θέση ή αξίωμα, είτε εντός Νέας Δημοκρατίας είτε ευρύτερα. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να αναπνεύσω εκτός πολιτικής» και συνεχίζοντας τονίζει ότι «Δεν προτίθεμαι να ορκιστώ βουλευτής»
Σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Καραμανλής είπε «Ο Γιώργος Σουφλιάς, στενός συνεργάτης μου αυτά τα χρόνια, είναι ένας πολιτικός με μακρά και ουσιαστική προσφορά στον τόπο, στα δημόσια πράγματα, στην παράταξη»
Ενώ η κα. Ν. Μπακογιάννη δήλωσε «Ο Γιώργος Σουφλιάς στάθηκε διαχρονικά ένας μαχητής για τη μεγάλη παράταξη της ΝΔ. Έβαζε πάντα πάνω από οποιαδήποτε προσωπική προτίμηση ή και πικρία το συμφέρον της χώρας και της παράταξης, κι απ όπου κι αν πέρασε άφησε σημαντικό έργο»
ΑΠΟΨΗ: 1) Ξέρεται ποιο είναι το κακό σας κύριοι πολιτικοί πολυθρονάτοι
ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ
Και στιν συγκεκριμένη περίπτωση κ. Σουφλία όχι δεν ακούσατε τους βουλευτές, τους υπουργούς του κόμματος σας αλλά γράψατε και στα ΑΡΧ@#@ σαςκαι τους απλούς ψηφοφόρους σας που τρέχουν από εδώ και από εκεί για να σας υποστηρίξουν όπως συμβαίνει σε κάθε κόμμα αυτης εδώ της χώρας.
2) Τι σημαίνει κ. Γ. Σουφλιά «Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να αναπνεύσω εκτός πολιτικής». Αν σε σου άρεσε να κυβερνάς και να εξουσιάζεις γιατί ΟΛΟΙ ΣΑΣ έτσι συμπεριφέρεστε να παραιτούσασταν πολύ πιο νωρίς. Αλλά έτσι είναι Το μέλι είναι πολύ γλυκό.
3) Μην σας νοιάζει τώρα, έχετε το μικρό σας σπιτάκι να πάτε να μείνετε, αλλά θα γούσταρα αν αυτή η κυβέρνηση έχει τα κότσια και θέλει να λέγεται δημοκρατικοί να σας έκανε ένα έλεγχο όπως κάνει σε όλους εμάς τους απλούς φορολογούμενους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: