Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Κινητοποιήσεις από του συμβασιούχους των stage

Περίπου 1000 συμβασιούχοι των stage συγκεντρώθηκαν το πρωί στην πλατεία Ομονοίας και για σχεδόν 5 ώρες είχαν διακόψει την κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς ενώ στη συνέχεια έκαναν πορεία διαμαρτυρίας έως την είσοδο του υπουργείου Εργασίας όπου συναντήθηκαν με τον υπουργό κ. Α. Λοβέρδο. Οι συμβασιούχοι των stage ήθελαν να δείξουν ότι η κυβέρνηση δεν διασφαλίζει το εργασιακό μέλλον τους με κάποιον άλλο τρόπο μιας και δεν γίνεται δεκτό η ανανέωσή τους. Ο υπουργός από την μεριά του αφού συναντήθηκε με αντιπροσωπία των συμβασιούχων τους ανάφερε ότι « η απόφαση της κυβέρνησης δεν αλλάζει».
Την επόμενη εβδομάδα απεργούν εκ νέου οι συμβασιούχοι την Πέμπτη και την Παρασκευή ενώ την Πέμπτη θα πραγματοποιήσουν και πορεία διαμαρτυρίας από την Ομόνοια έως τη Βουλή.

ΑΠΟΨΗ: 1) Ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου κ. Ι. Κουκιάδης στην διαβούλευση για τις εργασιακές σχέσεις που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας τόνισε την προσοχή στη λήψη μέτρων για να ανατραπεί το δόγμα: «εγκαταλείπω τον απολυμένο στην τύχη του».

2) Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ με τα 5.000 € που παίρνει το μήνα γιατί φωνάζει δυνατά να καταργηθούν τα stage και γιατί δεν φώναζε πιο νωρίς για να μην δημιουργηθούν?

3) Κύριοι πολυθρονάτοι σας εύχομαι (αν και λέω ψέματα) ΝΑ ΜΗΝ πεινάσει ποτέ οι οικογένεια σας και όχι stage θα κάνετε αλλά και τον χαμάλη και ότι άλλο περνάει ο νους σας.

4) Συμφωνώ ότι ήταν πρόγραμμα μαθητείας γιατί πολλά κοκοράκια το φωνάζουν (απορία τι τους νοιάζει, μήπως έχουν οι ίδιοι τίποτα συμφέροντα?) μου θυμίζει το ανέκδοτο « να πεθάνει η κατσίκα του διπλανού».

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: