Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Αθωώθηκε ο δάσκαλος που κατηγορούνταν ότι χτύπησε μαθητή

Απαλλάχθηκε από την κατηγορία της «επικίνδυνης σωματικής βλάβης» σε βάρος μαθητή, ο δάσκαλος του 4ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη που κατηγορήθηκε ότι χτύπησε μαθητή.
Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, το δικαστήριο κήρυξε απαράδεκτη την ποινική δίωξη σε βάρος του εκπαιδευτικού καθώς από την ιατροδικαστική έκθεση προέκυψε ότι ο μαθητής υπέστη «απλή σωματική βλάβη». Το αδίκημα αυτό διώκεται κατ' έγκληση, αλλά η μητέρα του μαθητή από την αρχή δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του δασκάλου. Στην απολογία του ο 43χρόνος ανέφερε ότι «ο μαθητής έκανε θόρυβο. Έκανα μία κίνηση να το ακουμπήσω αλλά εκείνος τραβήχτηκε και χτύπησε το κεφάλι του στο θρανίο».
ΑΠΟΨΗ: 1) «Έκανα μία κίνηση να το ακουμπήσω αλλά εκείνος τραβήχτηκε και χτύπησε το κεφάλι του στο θρανίο» Τον καημένο τον μαθητή.
2) Τελικά από ‘τι έμαθα με σίγουρες πληροφορίες ο Κέννεντι σκοτώθηκε από μία σφαίρα, απλά έκανε πολλούς γύρους η σφαίρα.
ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ: Στο Αυτόφωρο δάσκαλος με την κατηγορία ότι χτύπησε μαθητή

Δεν υπάρχουν σχόλια: