Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Διαφημιστικές πινακίδες, ας δώσουμε ένα τέλος


Ο Γιάννης Σταυρουλάκης και ο Απόστολος Μολυβιάτης ήταν δύο νέα παιδία που σκοτώθηκαν εξαιτίας σε πρόσκρουσή τους σε παράνομες διαφημιστικές πινακίδες.
Με αφορμή αυτών των γεγονότων την Παρασκευή (την ημέρα γενεθλίων του Αποστόλη) λίγες ώρες πριν την κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού, πολίτες θα συγκεντρωθούν στη λεωφόρο Κηφισίας 362, στην εναέρια πεζογέφυρα μετά το «Υγεία» για να διαμαρτυρηθούν με πανό, πλακάτ, σφυρίχτρες και συνθήματα για την άμεση εφαρμογή της απόφαση του εισαγγελέα και του Συμβουλίου της Επικρατείας, που από το 2007 κρίνουν αυτές τις πινακίδες υπεύθυνες για δεκάδες ατυχήματα και δυστυχήματα και υποδεικνύουν την άμεση αφαίρεσή τους απ' όλους τους δρόμους. ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ: Υπάρχουν 6.046 παράνομες διαφημιστικές πινακίδες ενώ 4.404 περιπτώσεις εμπίπτουν στις διατάξεις των άρθρων 10 και 11 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και υποβλήθηκαν 2.943 μηνύσεις.
ΑΠΟΨΗ: 1) Τι σημαίνει άμεση εφαρμογή του Συμβουλίου της Επικρατείας?
Να σας πω εγώ τι σημαίνει ότι ο εκάστοτε Δήμαρχος ή ο εκάστοτε υπουργός γράφει στα ΑΡΧ@#@ την απόφαση του δικαστηρίου για το οικονομικό όφελος των εταιριών και γιατί όχι και την δικιά του.
Ο νόμος είναι μονομερής δηλαδή εφαρμόζεται μόνο όπου θέλουμε και σε όποιον θέλουμε δηλαδή αν είσαι επιφανής άνθρωπος δεν σε αγγίζει τίποτα.
2) Βάση της απόφασης η αστυνομία γιατί δεν την εφαρμόζει? Γιατί δεν συλλαμβάνει τους ιδιοκτήτες των εταιριών που έχουν της πινακίδες?
3) Και αν δεν μπορείτε να το κάνετε τότε καλά λένε τι είδους αστυνομία θέλουμε και είδους αστυνομία έχουμε. Αν είναι έτσι να γίνεται ΟΛΟΙ ΣΑΣ τροχονόμοι και αφήστε μας εμάς να κάνουμε την δουλεία σας.
4) Αστυνομία σου λέει καλύτερα οι πυροσβέστες τουλάχιστον βρήκανε μέσα σε μια μέρα ποιος έκαψε την Αθήνα.
5) Μπορείτε να ζητήσετε και βοήθεια και από τον Στρατό αν δεν μπορείται να τους συλλάβετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: