Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Η Ο.Π.Λ.Α. ανάλαβε την ευθύνης της επίθεσης κατά του Α.Τ. Αγίας Παρασκευής

Στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε παρέδωσαν την προκήρυξη της νέας τρομοκρατικής οργάνωση Ο.Π.Λ.Α. η οποία βρισκόταν σε ένα φάκελο σε γραμματοκιβώτιο μονοκατοικίας στην οδό Ήβης.

Η οργάνωση Ο.Π.Λ.Α. αναλαμβάνει την ευθύνη για την προχθεσινή επίθεση κατά του Α.Τ. Αγίας Παρασκευής.

Στο μεταξύ στα τρία δίκυκλα που βρέθηκαν κοντά στο σταθμό του μετρό Χαλανδρίου η αστυνομία έχει εντοπίσει πολλά δακτυλικά αποτυπώματα αλλά και γενετικό υλικό.

Την προκήρυξη μπορείτε να δείτε (κατεβάσετε) από εδώ

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΗΖΕΤΑΙ: Οι ένοπλες συγκρούσεις ανάμεσα στο στρατό, τα σώματα ασφαλείας, τις συντηρητικές, φιλελεύθερες και ακροδεξιές δυνάμεις (από τη μία πλευρά) και τις κυρίως κομμουνιστικές, αντάρτικες, επαναστατικές δυνάμεις (από την άλλη) ξεκίνησαν μία νύχτα το 1946 με την επίθεση στον Σταθμό Χωροφυλακής στο Λιτόχωρο (σας το μνημονεύω γιατί το αναφέρει η προκήρυξη).

ΑΠΟΨΗ: 1) Και τώρα τι γίνεται Αριστερά?

2) Θα χρησιμοποιήσω μια φράση που είδα στο TVXS «Τρομοκράτες – Γουρούνια – Δολοφόνοι» ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ: Δολοφονική ενέργεια κατά αστυνομικών στην Αγ. Παρασκευή (Αττικής)

Δεν υπάρχουν σχόλια: