Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

«ζώνες πυρός» τα σχολεία της νέα γρίπη Α(Η1Ν1)ν

Το Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών και το Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος μετά από πληθώρα περιστατικών της νέα γρίπη Α(Η1Ν1)ν αποφασίσθηκε από τον Νομάρχη Αθηνών με την εισήγηση του υπουργείου Υγείας το κλείσιμο των εν λόγω σχολείων επί επτά ημέρες.
Από στοιχεία που έδωσε το υπουργείο Υγείας δείχνουν ότι περίπου 5.000 μαθητές, 16 δάσκαλοι και 51 καθηγητές έχουν απουσιάσει ή απουσιάζουν από τα μαθήματά τους, μετά την εμφάνιση της νέα γρίπη Α(Η1Ν1)ν.
Οι επιδημιολόγοι εντείνουν την επιτήρηση τους προς τα σχολεία ενώ τα χαρακτηρίζουν ως «ζώνες πυρός».
Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι ο εμβολιασμός κατά της νέας γρίπης θα ξεκινήσει στη χώρα μας σε 20 μέρες και δεν θα απαιτείται γραπτή συναίνεση.
Οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν το εμβόλιο στα ειδικά εμβολιαστικά κέντρα, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: 1) Η νέα γρίπη Α(Η1Ν1)ν χτύπησε τα σχολεία
2) Πλησιάζουν τα 1.500 τα κρούσματα της γρίπης Α
3) Ανοίγουν κανονικά από 1η Σεπτεμβρίου οι βρεφονηπιακοί σταθμοί
ΑΠΟΨΗ: 1) 5.000 μαθητές, 16 δάσκαλοι και 51 καθηγητές τώρα τι να πω
2) Οι επιδημιολόγοι χαρακτηρίζουν ως «ζώνες πυρός» τα σχολεία --> και τότε γιατί προτείνατε να ανοίξούν τα σχολεία, δεν το έλεγα εγώ ότι θέλετε να κάνετε πειραματόζωα τα παιδιά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: