Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Εγκαίνια μέσω κατηγοριών στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια του νέου δημαρχείου Θεσσαλονίκης και της κατηγορίες που εξαπέλυσε η αντιπολίτευση του δήμου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Β. Παπαγεωργόπουλος έδωσε έκτακτη συνέντευξη τύπου και ζήτησε την παρέμβαση του προέδρου και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ώστε να ξεκινήσει αμέσως η δίκη για την υπεξαίρεση. Κάλεσε επίσης τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, να ενημερωθεί για την υπόθεση και να αναλάβει πρωτοβουλία για την προάσπιση του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η κα. Χ. Αράπογλου είπε ότι ο δήμαρχος είναι ο κατ' εξοχήν υπεύθυνος για το διασυρμό του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και για τη δυσφήμηση της πόλης ενώ του πρότεινε «ψυχραιμία» και του συνέστησε να ζητήσει συγγνώμη από τους Θεσσαλονικείς και να υποβάλει την παραίτησή του.
Η Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη οργανώνουν διαμαρτυρία, την ώρα των εγκαινίων, με συγκέντρωση στο πεζοδρόμιο απέναντι από το δημαρχείο, στο πρώην στρατόπεδο Τσιρογιάννη.
Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του ΚΚΕ κ. Α. Σαχίνης ε δεν θα παραστεί στα εγκαίνια ούτε θα συμμετάσχει στη διαμαρτυρία.
ΑΠΟΨΗ: Για να πούμε την αλήθεια συμφωνώ με τις απόψεις της κα. Αράπογλου το ότι «να ζητήσει συγγνώμη από τους Θεσσαλονικείς και να υποβάλει την παραίτησή του» γιατί κύριε δήμαρχε είσαι ο καπετάνιος του δήμου και για μια φορά ο καθένας να αναλάβει της ευθύνες των πράξεων του σε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ: Οι οικονομικές ατασθαλίες συνεχίζονται στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: