Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Φονικό τσουνάμι στα νησιά Σαμόα με δεκάδες νεκρούς

Η ισχυρή σεισμική δόνηση των 8 βαθμών και το τσουνάμι που ακολούθησε στο αρχιπέλαγος των νησιών Σαμόα, στο νότιο Ειρηνικό, προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον 150α ανθρώπων ενώ πολλοί αγνοούνται.
Ο σεισμός μεγέθους 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σύμφωνα με το αμερικανικό γεωφυσικό ινστιτούτο (USGS) έγινε στις 20:48 ώρα Ελλάδας την Τρίτη, και το επίκεντρο του εντοπίζεται σε απόσταση 200 χλμ νοτιοδυτικά της Απία, σύμφωνα με προκαταρκτική έκθεση της USGS
Σύμφωνα με τον νεοζηλανδικό Stuff (ιστότοπος) «Οι παραλίες γύρω από παραθαλάσσια χωριά είναι γεμάτες πτώματα» ενώ ο υποδιευθυντής του κέντρου διαχείρισης καταστροφών της Δυτικής Σαμόα Αουσεγκάλια Μουιπόλα δήλωσε «Ορισμένες περιοχές έχουν ισοπεδωθεί και το τσουνάμι κάλυψε με άμμο μεγάλα τμήματα των νησιών, έτσι δεν γνωρίζουμε πόσοι είναι οι νεκροί. Χρειαζόμαστε ειδικά μηχανήματα για να εντοπίσουμε τα πτώματα».
Η εκπρόσωπος του υπουργείο Ασφαλείας κα. Μπέτι Αχσον σε δηλώσεις της φάνηκε ανησυχητική λόγω των λεηλασιών που επικρατούν στα νησιά Σαμόα
ΑΠΟΨΗ : Τι να πει κανείς σε αυτές τις περιπτώσεις απλά υπομονή και κουράγιο.
ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO:


Δεν υπάρχουν σχόλια: