Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Μήπως ο Χίτλερ ζει?

Αμερικάνοι επιστήμονες εξέτασαν κομμάτι του κρανίου που θεωρούνταν ότι ανήκε στον Χίτλερ μετά από άδεια που τους δόθηκε από την Ρωσία.
Το συγκεκριμένο κομμάτι είχαν βρει Ρώσοι στρατιώτες, μετά από έφοδό τους στο οπλοστάσιο του Χίτλερ. Οι νέες έρευνες καταδεικνύουν ότι το DNA του κρανίου, το πάχος των οστών και άλλα ανατομικά στοιχεία αντιστοιχούν σε αυτά μίας γυναίκας κάτω των 40 ετών και όχι άντρα 56 χρονών σε ηλικία που πέθανε ο Χίτλερ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ήταν της ερωμένης του Χίτλερ -΄Εβα Μπράουν - ετών 33.
ΑΠΟΨΗ: ΟΥΠΣ
2) Λες να είναι αλήθεια και να δούμε κανένα γεράκο να λέει ΧΑΗ, ουου με έπιασε ανατριχίλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: