Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009

Αύριο ορκίζεται η νέα Βουλή

Την Τετάρτη 14 Οκτωμβρίου το πρωί ορκίζεται η Νέα Βουλή που προέκυψε από της εκλογές της 4ης Οκτωμβρίου ενώ την Πέμπτη θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της Βουλής, το απόγευμα της ίδιας μέρας θα εκλεγούν και οι αντιπρόεδροι του σώματος, τρεις από το ΠΑΣΟΚ και τέσσερις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, καθώς και οι κοσμήτορες και γραμματείς της Βουλής ένας από κάθε κόμμα.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με αποφασή τους θα δώσουν πολιτικό όρκο που θα λέι: «Ορκίζομαι στην τιμή και την συνείδησή μου να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: