Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Δεν πέθανε από το εμβόλιο η μαθήτρια

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου ειδικός παθολόγος μετά από έρευνα που έκανε για την ευθύνη του θανάτου της 14χρονης Νάταλις Μόρτον η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την Δευτέρα και μετά από δύο ώρες που πραγματοποίησε εμβολιασμό κατά του καρκίνου του τραχήλου και συγκεκριμένα με το εμβόλιο Cervarix ανακοίνωσε ό,τι «ο θάνατος της μαθήτριας προήλθε από μεγάλου μεγέθους κακοήθη όγκο, τον οποίο έφερε στην καρδιά και τους πνεύμονες».
Από μεριάς του υπουργείου Υγείας της Αγγλίας η δρ Κάρον Γκρέινερ δήλωσε ότι «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το εμβόλιο κατά του ιού HPV, το οποίο χορηγήθηκε στη μαθήτρια λίγο πριν από τον θάνατό της, ήταν παράγων που συνέβαλε στο τραγικό γεγονός, το οποίο άλλωστε επρόκειτο να συμβεί ανά πάσα στιγμή» ενώ συνεχίζοντας είπε ότι «ο εμβολιασμός κατά του ιού HPV μπορεί να συνεχιστεί σύμφωνα με το πρόγραμμα - δεν υπάρχει λόγος για να ανασταλεί ή να διακοπεί η εκστρατεία».
Ο πατριός της Αντριου Μπούλοκ σε δηλώσεις που έκανε είπε μεταξύ των άλλων «Γνωρίζουμε ότι ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα σοβαρής κατάστασης της υγείας της και πολύ πιθανόν δεν είχε καμία σχέση με το εμβόλιο που έκανε στο σχολείο τη Δευτέρα».
ΑΠΟΨΗ: 1) Δύο απορίες α) Η δήλωση του υπουργείου Υγείας «ήταν παράγων που συνέβαλε στο τραγικό γεγονός» Τι θέλει να πει η ποιήτρια ?
β) Η δήλωση του πατριός της «δεν είχε καμία σχέση με το εμβόλιο» εδώ πέθανε η κόρη σου και εσύ πρώτου τελειώσουν τα δάκρυα σου ! γίνεσαι ντετέκτιβ – ερευνητής?
2) Εγώ επιμένω ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ να πάρετε δύο και τρεις γνώμες από παιδίατρους.
3) Είναι γεγονός ότι κάποια στοιχεία σχετικά με το εμβόλιο παραμένουν άγνωστα. Για παράδειγμα δεν είναι καλά γνωστό για το πόσο καιρό το εμβόλιο προστατεύει από τους ιούς HPV. Επίσης δεν είναι γνωστό εάν προστατεύει και σε ποιο βαθμό, τις γυναίκες που έχουν ήδη μολυνθεί από τους ιούς αυτούς. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να μην αμελούμε τα προληπτικά και διαγνωστικά μέτρα που προστατεύουν σε μεγάλο βαθμό από τις επιπτώσεις των μολύνσεων από τους ιούς HPV.
Πάντα η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:
Πέθανε 14χρονη Βρετανίδα μετά τον εμβολιασμό για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: