Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Έκρηξη στο Πεδίον του Άρεως

Βόμβα μικρής ισχύος τοποθετημένη μέσα σε μικρή κατσαρόλα εξερράγη λίγο μετά τις 22:00 σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Γκιλφόρδου 6 κοντά στο Πεδίον του Άρεως.
Από την έκρηξη της βόμβας ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσμα τζαμιού και μεταφέρθηκε προληπτικά για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο.
Λίγη ώρα νωρίτερα άγνωστος τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό «ALTER» και στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και είπε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα.
Με κείμενο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org η οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς- Φράξια Μηδενιστών αναλαμβάνει την ευθύνη για τη χθεσινή έκρηξη στο Πεδίον του Άρεως.
ΑΠΟΨΗ: 1) Πάλι καλά που τραυματίστηκε ελαφρά ένας άνθρωπος, αν όμος γινόταν κάτι ποιο σοβαρό τότε τι θα λέγατε?
2) Τι σημαίνει στην προκήρυξη «Επίσης είμαστε περήφανοι για τις επιλογές και τις πράξεις μας κι έχουμε τα κότσια, το προνόμιο και τη τιμή να κοιτάμε κατάματα τον εαυτό μας στον καθρέφτη δίχως να κρυβόμαστε από ντροπή.» Τι λες βρε ποιητή μπορείς και κοιτάς το καθρέφτη χωρίς να κοκκινίζεις.
3) «όσο ο κυρίαρχος, ο αδικημένος, ο φτωχός, ο παραπλανημένος λαός, αλλά πάντα λαός και όχι εαυτός τους ,τότε θα παραμένουν απέναντι παραταγμένοι ως εχθροί μας» μάλιστα γίνατε και Ρομπέν των Δασών, σας ευχαριστούμε νιώθουμε μια ασφάλεια τώρα μπορώ να κυκλοφορώ στο δρόμο χωρίς να φοβάμαι μη σκάσει καμιά βόμβα δίπλα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: