Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Εκλογές 2009 – Τέλος Επεισοδίων



ΠΑΣΟΚ: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου σε δηλώσεις που έκανε μετά τις εκλογές υπογράμμισε πως «δεν ζητεί ανοχή» και έκανε λόγο για «μια πορεία στην οποία τίποτα δεν θα είναι εύκολη» και εμφανίσθηκε ενωτικός προτρέποντας τους πολίτες λέγοντας ότι «δεν υπάρχει ούτε μία μέρα για χάσιμο και απηύθυνε προσκλητήριο σε κάθε Ελληνα και κάθε Ελληνίδα να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια και να γράψουν μαζί τις επόμενες σελίδες της ελληνικής ιστορίας» ενώ κάλεσε επίσης όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου που θέλουν να συμπορευτούν σε αυτή την πορεία να ενώσουν τις δυνάμεις και τις προσπάθειες σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα ώστε να δημιουργήσουν από κοινού την Ελλάδα που αξίζει στους πολίτες, μια Ελλάδα που, όπως είπε, μπορούμε να πετύχουμε και θα το πετύχουμε.
ΝΔ: Μετά την παραίτηση του προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Καραμανλή έπειτα από 12 χρόνια άρχισαν και ανεπίσημα οι φερόμενοι διεκδικητές της προεδρίας της Ν.Δ. με δηλώσεις τους στα Μ.Μ.Ε.
Οι τρεις φερόμενοι είναι η κα. Ν. Μπακογιάννη, ο κ. Δ. Αβραμόπουλος και ο κ. Αντ. Σαμαράς οι οποίοι περιμένουν το πράσινο φως από την Ρηγίλλης για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας τους.
Σύμφωνα με το καταστατικό, η σύνθεση του εκτάκτου συνεδρίου θα είναι παρόμοια του τακτικού, που διεξήχθη το 2007. Διαδικασίες εκλογής συνέδρων δεν πρόκειται να υπάρξουν δηλαδή με λίγα λόγια το «καραμανλικό στρατόπεδο».
Δεν αποκλείεται υποψυφιότητα να θέσουν και οι κύριοι Βαγγ. Μεϊμαράκης και Αρης Σπηλιωτόπουλος.
ΚΚΕ: Η Γ.Γ. του ΚΚΕ κα. Α. Παπαρήγα σε δηλώσεις που έκανε μετά τις εκλογές χαρακτήρισε βαριά την ήττα της Ν.Δ. και ότι «υπήρξε αλλαγή καπετάνιου, αλλά η ρότα είναι στην ίδια πορεία» και προέβλεψε ότι έρχεται θύελλα αντιλαϊκών μέτρων και «το ΚΚΕ είναι πανέτοιμο να αναλάβει τις ευθύνες του για ένα ενωτικό μέτωπο που θα συμπεριλάβει τα εργατικά στρώματα, τους μικρούς αγρότες και τα μικρομάγαζα» ενώ το κόμμα της «θα συμβάλει στην ενίσχυση της διαχωριστικής γραμμής ανάμεσα στα μονοπώλια και τον λαό» και θα είναι «στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη ματαίωση των χειρότερων και τη διεκδίκηση λύσεων για την ανακούφιση του λαού».
ΛΑΟΣ: Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης σε δηλώσεις που έκανε μετά τις εκλογές ανάφερε την πρόθεσή του να λειτουργήσει ως βασικός φορέας αντιπολίτευσης απέναντι στο ΠΑΣΟΚ θέτοντας το κόμμα του σαν κύρια αντιπολιτευτική φωνή στη νέα Βουλή ενώ πρόβλεψε για την Ν.Δ. ότι «η βαριά ήττα θα φέρει μεγάλη εσωστρέφεια» ενώ περίγραψε και τον ρόλο του κόμματος του λέγοντας «Πετύχαμε τον στόχο μας για εκλογή 15 βουλευτών, που είναι ο απαραίτητος αριθμός για ονομαστική ψηφοφορία. Θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας, θα είμαστε ισχυρή αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ».
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Τσίπρας σε δηλώσεις που έκανε μετά τις εκλογές φάνηκε ικανοποιημένος από το εκλογικό αποτέλεσμα που είχε το κόμμα του σε σχέση με όλα αυτά που συνέβηκαν το τελευταίο διάστημα αναφέροντας «μια μικρή αλλά, δεδομένων των συνθηκών, σημαντική νίκη» και συνεχίζοντας είπε «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει στη Βουλή με ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία. Και αυτό το χρωστάμε αποκλειστικά στον κόσμο της Αριστεράς, σε όλους όσοι μας στήριξαν και μας έδωσαν δύναμη, ακόμα και αν σε προηγούμενες περιόδους τούς πληγώναμε με τη συμπεριφορά μας» ενώ χαρακτήρισε και αυτός βαριά την ήττα της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: