Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009

57.700 κρατικά αυτοκίνητα στοιχίζουν 350 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο


Το υπουργείο Εσωτερικών με την επίσημη απογραφή που είχε πραγματοποιήσει το Δεκέμβριος 2006 είχε ανακαλύψει ότι κυκλοφορούν 57.654 οχήματα κρατικά οχήματα και κοστίζουν 350 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.
Τα κυβερνητικά αυτοκίνητα από το υπουργείο Εσωτερικών θεωρούνται υπέρογκα και ρυπογόνα ενώ πολλά είναι πολυτελή με μεγάλο κυβισμό και παρουσιάζουν συχνές και ακριβές βλάβες.
Οι σκέψεις του υπουργείου είναι σιγά σιγά όλα τα αυτοκίνητα να αλλάξουνε σε υβριδικά και ο κυβισμός να φτάνει τα 1400εκ. ενώ μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις να φτάνει τα 1600 κυβικά όπως ο Πρωθυπουργός, ο Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο Αρχιεπίσκοπος κ.α..
ΑΠΟΨΗ: Να το δω και να μην το πιστεψω

Δεν υπάρχουν σχόλια: