Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Δείγματα καλής θέλησης από την Κύπρο

Ο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δ. Χριστόφιας σε μια κίνηση καλής θελήσεως αποφάσισε την ακύρωση των ετήσιων στρατιωτικών ασκήσεων που πραγματοποιούνται στην Κύπρο από την Εθνική Φρουρά.
Η τουρκοκυπριακή πλευρά με την σειρά της ανακοίνωσε την ακύρωση μιας άσκησης στην κατεχόμενη περιοχή της Κύπρου.Η κυπριακή κυβέρνηση διευκρίνισε ότι η πρόταση για αμοιβαία ακύρωση των στρατιωτικών ασκήσεων είχε υποβληθεί από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ.
ΑΠΟΨΗ: Έξυπνη κίνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: