Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Ο κ. Α. Τσίπρας νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ


Στη χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ψηφίσθηκε ομόφωνα σαν νέο πρόεδρο του ΣΥΝ κ. Α. Τσίπρα μετά την εισήγηση της Γραμματείας.
Ο κ. Α. Τσίπρας σε δηλώσεις που έκανε είπε ότι «Θα είμαστε διαρκώς παρόντες στα κοινωνικά μέτωπα, διεκδικώντας ασπίδα κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας για την ξεχασμένη κοινωνία» ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «η βασική αριστερή προγραμματική αντιπολίτευση» στη νέα Βουλή.
Σε επόμενη συνεδρίαση θα οριστούν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.
Η Γραμματεία αποφάσισε τέλος, τη σύγκληση της οργανωτικής Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης στο τέλος Νοεμβρίου με θέμα την πολιτική και οργανωτική ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ.
ΑΠΟΨΗ: Αυτό έλειπε να μην έβγαινε και πρόεδρος του ΣΥΝ., δεν φτάνει που ο άνθρωπος έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: