Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Ν.Δ. – Νο4 υποψήφιος ο κ. Αντώνης Σαμαράς

Ο κ. Α. Σαμαράς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ
προς τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής διαβιβάζοντας του επιστολή όπου αναφέρει ότι «Η ΝΔ χρειάζεται σήμερα προοπτική να αναδείξουμε τα ιδανικά μας, για να ξαναφέρουμε κοντά μας αυτούς που πικράναμε, να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, για να κάνουμε τις ιδέες μας μαγνήτη της κοινωνίας και να τολμήσουμε φυγή προς τα εμπρός, για να γίνουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό κόμμα» ενώ επεσήμανε στη σημασία της «ενότητας στην κορυφή του κόμματος χωρίς υπονομεύσεις» και στην «ενότητα στη βάση χωρίς φατριασμούς».
Προσθέτοντας λέει ότι «Ένωσα τις δυνάμεις μου με όσους ζήτησαν να εκλεγεί ο Πρόεδρος του Κόμματος από τη βάση. Και το πετύχαμε. Πετύχαμε μιαν ανοικτή δημοκρατική εκλογή που θα δώσει ρόλο στα μέλη και δύναμη στα όργανα του Κόμματος. Δεν ζητώ απλώς το αξίωμα του Προέδρου του κόμματος»
Και καταλήγοντας ό κ. Σαμαράς αναφέρει ότι «Μαζί θα ανασυγκροτήσουμε τη Νέα Δημοκρατία Μαζί θα την ξαναφέρουμε στην κορυφή, κάνοντας σκληρή αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ που ήδη δείχνει τον παλιό του εαυτό Θα ξαναβρούμε την ελπίδα. Θα ξαναγίνουμε η ελπίδα της Ελλάδας».
ΑΠΟΨΗ: Καλή επιτυχία και σε σένα


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: 1) Ν.Δ. - Νο1 υποψήφιος κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης
2) Ν.Δ. - Νο2 υποψήφιος κα. Ν. Μπακογιάννη
3) Ν.Δ. – Νο3 υποψήφιος ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια: