Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Εγκαταλείπει την πολιτική ο Γ. Αλογοσκούφης


Την απόφασή του να επιστρέψει στα πανεπιστημιακά έδρανα, ανακοίνωσε με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης λόγο ότι δεν επανεξελέγη στην Α’ Αθηνών. Αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα, ο κ. Αλογοσκούφης σημειώνει ότι είναι «αποτέλεσμα που μας προβληματίζει όλους». Ο κ. Γ. Αλογοσκούφης και πρώην υπουργός Οικονομίας ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν στην πολιτική του διαδρομή τονίζοντας ότι είναι «αυτονόητο ότι παραμένω ενεργός πολίτης στο πλαίσιο της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης».
ΑΠΟΨΗ: 1) ΒΡΕ τα καημένα τα παιδάκια τι έχουν να τραβήξουν και το χειρότερο είναι να μας βγουν και μικρά Αλογοσκουφάκια δηλαδή κατά διαόλου η οικονομία όπου και βρεθούν.
2) Προτείνω στους βιομηχάνους στους εφοπλιστές και στις μεγάλες εταιρίες να ζητάνε βιογραφικό που θα γράφει και το όνομα του καθηγητή και άμα δούνε τον κ. Αλογοσκούφη να τους διώχνουν.
3) Άμα το δικό μου το παιδί κάνει καμιά τέτοια ΜΑΛ#$# ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΗΡΩΣΩ.
4) Όσο για την Ν.Δ. ποιος σας θέλει πιστεύεται νομίζω ότι οι εκλογές σας το έδειξαν ΣΩΣΤΑΑΑΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: