Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Συνελήφθη αστυνομικός για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας


Ένας 43χρονος αστυνομικός της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης συνελήφθη και δικάζεται αύριο στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο οποίος στην κατοχή του βρέθηκαν CD και DVD με υλικό παιδικής πορνογραφίας το οποίο κατέβαζε από τον υπολογιστή του μέσα από την αστυνομική διεύθυνση.
ΑΠΟΨΗ: 1) Το όνομα του γιατί δεν το λέτε? Ο νόμος Ν.3625/2007 επιτρέπει να δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ατόμων που εμπλέκονται σε κοινωνικά εγκλήματα.
2) Εύχομαι να μην ήτανε παντρεμένος και να είχε και παιδιά ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
3) Μέσα από την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης τα κατέβαζε. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: