Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι της κα. Μ. Γιαννάκου

Στις 04:32 το πρωί έξω από την πολυκατοικία επί της οδού Δεμερτζή 10 στα Πατήσια που διαμένει η ευρωβουλευτής της Ν. Δ. κα. M. Γιαννάκου σημειώθηκε έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού προκαλώντας ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας και σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε τσάντα και ήταν μέσα σε χύτρα. Είχαν προηγηθεί δυο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.

Η κα. M. Γιαννάκου σε ανακοίνωση της είπε ότι «Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι κάποιοι, προσπαθούν να σημάνουν την χωρίς ταυτότητα παρουσία τους, με τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον δημοσίων προσώπων και στελεχών του κράτους. Πρόκειται για άτομα αδίστακτα, μηδενιστές με τυφλό και αναίτιο μίσος κατά πάντων.
Η αντιμετώπιση των φαινομένων αυτών, χρειάζεται απόλυτη σοβαρότητα αλλά και συνεννόηση μεταξύ όλων των φορέων της Πολιτείας και της κοινωνίας, προκειμένου να αποτρέψουμε ακόμα πιο δυσάρεστες εξελίξεις, που εκτός των άλλων αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο, σε μια εποχή που η διακρατική και διεθνής συνεργασία είναι πιο απαραίτητη από ποτέ».

ΑΠΟΨΗ: 1) Το λέω και το ξαναλέω είμαι αρνητικός σε κάτι τέτοιες άνανδρες επιθέσεις.

2) Με την ζωή του καθενός ΔΕΝ έχει κανείς το δικαίωμα να παίζει τον Θεό.




Δεν υπάρχουν σχόλια: