Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Να πως μας δουλεύουν τα ΜΜΕ


Η εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" του ΑΝΤ1αποκάλυψε – ανακάλυψε μια σοβαρή παραβίαση των κανόνων δημοσιογραφικής δεοντολογίας και συγκεκριμένα τις καθημερινές δήθεν ζωντανές συζητήσεις του κ. Γ. Αυτιά με τον κ. Π Ψωμιάδη στην πρωινή εκπομπή του Alter "Καλημέρα".
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΗΖΕΤΕ: Μόλις προχθές Τετάρτη 14/10 τελείωσε η δίκη του με την αθώωση του κ. Σ. Κούλογλου και στην εκπομπή "Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα" που είχαν αποκαλύψει την απάτη για την υπόθεση "Αφγανιστάν -Πακιστάν - Παγκόσμια Αποκλειστικότητα" μια από τις μεγαλύτερες απάτες στην ιστορία της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας τηλεόρασης που είχε διαπράξει ο κ. Ν. Ευαγγελάτος. Στην υπόθεση αυτή του 2001 είχαν παρουσιαστεί ως παγκόσμια αποκλειστικότητα εικόνες από το - κλειστό τότε στους ξένους δημοσιογράφους- Αφγανιστάν, οι οποίες προέρχονταν όμως από το...Πακιστάν.
ΑΠΟΨΗ: 1) Αφιερωμένο για όλους εσάς τους δημοσιογράφους ειδήσεων, με τους παχυλούς μισθούς, που μας περνάτε για μεγάλα κορόιδα.
2) Συγχαρητήρια στο κ. Σ. Κούλογλου στο TVXS καθώς και στην εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα"


Δεν υπάρχουν σχόλια: