Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Δολοφονική ενέργεια κατά αστυνομικών στην Αγ. Παρασκευή (Αττικής)

Στις 21:40 το βράδυ της Τρίτης τέσσερις άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο μοτοσυκλέτες με όπλα τύπου Καλάσνικοφ επιτέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής και τραυμάτισαν έναν 23χρονος δόκιμος ειδικός φρουρός όπου δέχτηκε τρεις σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και δύο στα κάτω άκρα ενώ και σε σοβαρή κατάσταση κρίνεται και η 23χρονη δόκιμος ειδική φρουρός, η οποία δέχθηκε βλήματα στον ώμο και στο βραχίονα καθώς και άλλοι τέσσερεις αστυνομικοί που τραυματίστηκαν ελαφριά.
Ο 23χρονος δόκιμος νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και οι άλλοι πέντε στον Ερυθρό Σταυρό.
Τουλάχιστον στους 100 κάλυκες βρεθήκαν στον τόπο του εγκλήματος ένα φυσίγγιο και μία περόνη. Τα πειστήρια αυτά έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση. Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι τα όπλα των δραστών δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί ποτέ.
Οι δράστες μετά την εγκληματική τους ενέργεια εξαφανίστηκαν με τις μοτοσυκλέτες τους στα στενά της Αγ. Παρασκευής. Τις πρώτες πρωινές ώρες τρεις μοτοσικλέτες βρέθηκαν κοντά στο σταθμό του Μετρό στο Χαλάνδρι όπου ερευνάται εάν ανήκουν στους δράστες.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. κ. Κάρολος Παπούλιας με δήλωσή του από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται για τις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου, ανάφερε «Καταδικάζω την άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια που έθεσε σε κίνδυνο αθώες ζωές. Αυτή την ώρα εκφράζω τη συμπαράστασή μου στους τραυματισμένους αστυνομικούς και στις οικογένειες τους και τους εύχομαι περαστικά».
Ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε την επίθεση «άνανδρη, δολοφονική και 100% τρομοκρατική» και διαβεβαίωσε πως «η απάντησή μας θα είναι άμεση και αποφασιστική».
ΑΠΟΨΗ: 1) Καταρχάς περαστικά και στους έξης τραυματίες και περισσότερο στην κοπελιά που βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.
2) Ξέρεις τι σημαίνει κ. Χρυσοχοΐδη, να ξυπνάς το πρωί για δουλεία και να μην ξέρεις αν θα γυρίσεις πίσω?
3) Ξέρεις τι σημαίνει κ. Χρυσοχοΐδη, όταν μπαίνεις στην σχολή αστυνομίας συγχρόνως να υπογράφεις και την διαθήκη σου?
4) Ξέρεις τι σημαίνει κ. Χρυσοχοΐδη, να μην έχεις ταυτότητα ή μεν να σε λένε φασίστα και δε ανίκανο?
5) Ξέρεις τι σημαίνει κ. Χρυσοχοΐδη, να πληρώνεσαι τρεις και εξήντα, να σε βρίζουν από το πρωί ως το βράδυ «μπάτσοι, γουρ……., δολοφόνοι», να σε φτύνουν στην κυριολεξία, να σε χτυπάνε πισώπλατα και το χειρότερο να ντρέπεσαι να λες τι δουλεία κάνεις?
ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ κ. Χρυσοχοΐδη απλά τους αποκαλείται Ράμπο και προσπαθείτε να χαϊδέψετε τα αυτιά μερικών Αριστερών που δεν ξέρουν ακόμη ότι η Σοβιετική Ένωση έχει διαλυθεί.
Ας ηρεμίσει και λιγάκι αυτή η Αριστερά, Δεν έχουμε Χούντα πια, ΥΠΑΡΧΕΙ δημοκρατία (αν δεν το ξέρεται).
κ. Χρυσοχοΐδη η αστυνομία είναι αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO:


2 σχόλια:

o βασιλιάς του δάσους είπε...

POU KATANTISE ORE I ELLADA MAS...:(

OUPS είπε...

Και όσο πάμε χειροτερεύουμε