Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Σταματάει η ανανέωση των stage για το Δημόσιο και στους ΟΤΑ





Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γ. Πεταλωτής σε ανακοίνωση του, είπε ότι σταματάει η ανανέωση των stage για το Δημόσιο και στους ΟΤΑ, ενώ για τους εργαζόμενους που έχουν προϋπηρεσία άνω των 24 μηνών και εργάζονται αυτή τη στιγμή υπό αυτό το καθεστώς θα υπάρξει δημόσια διαβούλευση με την ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και με εκπρόσωπους των συμβασιούχων. Για αυτούς που προεκλογικά είχαν προσληφτεί με stage στο Δημόσιο και στους ΟΤΑ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτές να ακυρωθούν άμεσα.
ΑΠΟΨΗ: 1) Με εντυπωσίασε η δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ «Για άλλη μια φορά εκφράζουμε την απορία μας πώς η κυβέρνηση, η οποία θεωρεί ότι τα stage δεν είναι νόμιμα και ηθικά για το δημόσιο, τα μετατρέπει με μαγικό ραβδί σε νόμιμα και ηθικά στον ιδιωτικό τομέα»
2) Ότι και να πω, τα είπα σε προηγούμενο θέμα, εσείς έχετε την πίτα και εσείς την μαχαίρα η απόφασή αλλά και ευθύνη των πράξεων δικιά σας.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: Τέλος στα stage στο Δημόσιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: