Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Στο Αυτόφωρο δάσκαλος με την κατηγορία ότι χτύπησε μαθητή

Το περιστατικό συνέβη σε δημοτικό σχολείο του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη όταν ο εκπαιδευτικός άρπαξε το αγοράκι από τα μαλλιά και να χτύπησε το πρόσωπό του πάνω στο θρανίο με συνέπεια να τραυματιστεί στα χείλια.
Στη συνέχεια η μητέρα του μαθητής αφού ενημερώθηκε από το παιδί της ανέφερε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κινήθηκαν αυτεπάγγελτα και συνέλαβαν τον δάσκαλο όπου τον οδήγησαν στον εισαγγελέα ο οποίος τού απάγγειλε κατηγορία της «επικίνδυνης σωματικής βλάβης».
Αποφάσισε την άρση της κράτησής του ενώ πήρε αναβολή για να δικαστεί την προσεχή Δευτέρα.
ΑΠΟΨΗ: 1) Έτσι είναι ξαναπήγαμε στην εποχή «το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο».
2) Σαν δάσκαλους σας έβαλαν εκεί να τους μάθετε γράμματα και όχι να τους τραβάτε τα μαλλιά και να τα χτυπάτε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
3) Και να τον διώξουν από το σχολείο απλά το μόνο που θα του κάνουν είναι να τον στείλουν σε άλλο σχολείο, δηλαδή μεταφέρουν το πρόβλημα αλλού.
4) Τα έχουμε ξανά πει αυτά κ. υπουργέ, όταν δεν θέλουν να μπει (οι ίδιοι η δάσκαλοι) ελεγκτικός μηχανισμός για τους δασκάλους αυτά τα προβλήματα θα αντιμετωπίζεται.
5) Ξαναβγείτε στους δρόμους και κάνετε απεργία για ένα μήνα για να ζητάτε πάλι αύξηση γιατί τα λεφτά που παίρνεται για τους οχτώ μήνες δουλειάς είναι λίγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: