Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Αθωωθήκαν όλοι εκτός τον στρατηγό Άνεμο

«…Το γενικό πόρισμα της απαλλακτικής διάταξης είναι ότι δεν διαγνώσθηκαν, σε επίπεδο επαρκών ενδείξεων, δόλιες ή αμελείς πράξεις ή παραλείψεις εκπροσώπων των αρμοδίων αρχών, που να συνδέονται αιτιωδώς με τη διακινδύνευση ανθρώπινων ζωών..» 22 Ιουλίου 2009
Με αυτήν την διάταξη η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηλείας αθωώνει όλους του εμπλεκομένους δύο χρόνια μετά από τις μεγάλες καταστροφικές πυρκαγιές στην Πελοπόννησο.
Μήνυση είχαν καταθέσει οι συγγενείς των θυμάτων κατά της Νομαρχίας Ηλείας, της ΕΛ.ΑΣ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της δημοτικής αρχής της Ζαχάρως.
Σαν κύριο στοιχείο για την απόφαση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ηλείας ήταν η έκθεση του επίκουρου καθηγητή Φυσικής Ατμόσφαιρας και Περιβάλλοντος ου Πανεπιστημίου Πατρών κ. Α. Αργυρίου όπου αναφέρει ότι «υπήρχε μικρή υγρασία, υψηλές θερμοκρασίες, ισχυρός άνεμος και τεράστιες φλόγες στα μέτωπα των πυρκαγιών που αναπτύχθηκαν από την τερεβινθίνη, κύριο συστατικό του ρετσινιού, το οποίο καθώς εξατμιζόταν δημιουργούσε ένα στρώμα ατμών από εύφλεκτες ουσίες με αποτέλεσμα την ταχεία εξάπλωση της πυρκαγιάς»
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΗΖΕΤΑΙ: «Ο στρατηγός άνεμος ορίζει πολλά πράγματα για τη δράση μας, κυρίως των αεροπλάνων» δηλώσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Β. Πολύδωρας (27 Αυγούστου 2007).
ΑΠΟΨΗ: 1) Και τι έγινε που πέθαναν 60 άνθρωποι κύριε στρατηγέ Άνεμε.
2) Και τι έγινε δήμαρχε της Ζαχάρως κ. Π. Χρονόπουλε που παρόλο που χρηματοδοτήθηκες για αντιπυρικές ζώνες δεν της έκανες.
3) Και τι έγινε που κάψατε την Πελοπόννησο.
Καλά τα λες Μπιν στο σχετικό video


2 σχόλια:

MOLEMOU είπε...

ΓΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΑΜΕ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ,ΜΙΑ ΖΩΉ ΤΑ ΊΔΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΏΡΑ ΤΙ ΆΛΛΟ ΝΑ ΓΙΝΌΤΑΝΕ,.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΤΗΣ ΆΛΛΕΣ ΧΏΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

OUPS είπε...

Συμφωνώ μαζί σου MOLEMOY