Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Η νέα γρίπη Α(Η1Ν1)ν χτύπησε τα σχολεία


Το υπουργείο Υγείας την Κυριακή αποφάσισε το κλείσιμο δύο τάξεων σχολείων της Αττικής από Δευτέρα έως Πέμπτη λόγω κρουσμάτων της νέας γρίπης Α(Η1Ν1)ν και συγκεκριμένα το τρίτο τμήμα της Α’ Λυκείου στο 4ου Λυκείου Χαϊδαρίου και όλων των τμημάτων της Β’ και Γ’ Λυκείου Μελισσίων.
Οι μαθητές και από τα δύο Λύκεια έφτασαν τους 22 ενώ κλιμάκιο από το ΕΚΕΠΥ και το ΚΕΕΛΠΝΟ βρίσκονται νωρίς σήμερα στα λύκεια για να ενημερωθούν οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό, για επαύξηση των μέτρων υγιεινής και για ενημέρωση των γονέων των μαθητών.
Από το υπουργείο Υγείας ανακοινώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και πως ακολουθείται αυστηρά το πρωτόκολλο, όπως αυτό προβλέπεται από το Εθνικό Σχέδιο Δράσης και σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
ΑΠΟΨΗ: Τα λέγαμε εμείς, αλλά εσείς το χαβάσας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: 1) Πλησιάζουν τα 1.500 τα κρούσματα της γρίπης Α
2) Ανοίγουν κανονικά από 1η Σεπτεμβρίου οι βρεφονηπιακοί σταθμοί

Δεν υπάρχουν σχόλια: