Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Υπόμνημα του κ. Ν. Ζαγοριανού για την υπόθεση Siemens


Με υπόμνημα που κατέθεσε χθες στον προϊστάμενο της Επιθεώρησης Δικαστηρίων κ. Ι. Παπανικολάου έδωσε τη δική του εξήγηση για τα λάθη και τις παραλείψεις στην ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση της Siemens στα οποία κατηγορείται.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο κ. Ν. Ζαγοριανός υπεραμύνθηκε των ενεργειών του τονίζοντας ότι λειτούργησε στο πλαίσιο των καθηκόντων του και απέκρουσε την κατηγορία της χειραγώγησής του από ανώτερους ή τρίτους.
Ζήτησε να λάβει προθεσμία ώστε να υποβάλει στον κ. Παπανικολάου συμπληρωματικό υπόμνημα με εξηγήσεις του επειδή προστέθηκαν στη σχετική δικογραφία νέα στοιχεία.
Ο κ. Ν. Ζαγοριανός κατηγορείτε ότι διέπραξε το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος αρνούμενος να χορηγήσει στους κατηγορούμενους το σύνολο των εγγράφων της δικογραφίας, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι πράξεις του με βουλεύματα δικαστικών συμβουλίων ενώ υπερέβη τα ακραία όρια της διακριτικής του ευχέρειας αποφεύγοντας να δώσει εγκαίρως εντάλματα σύλληψης για τους κατηγορούμενος Μ. Χριστοφοράκο και Χ. Καραβέλα, με αποτέλεσμα αυτοί να διαφύγουν στο εξωτερικό επίσης καλείται να εξηγήσει γιατί δεν συμπεριέλαβε στο ένταλμα που απέστειλε στις γερμανικές αρχές για την παράδοσή του Μ. Χριστοφοράκου και πράξεις της περιόδου 2004-2007.
Να σημειωθεί η παράλειψη του Ν. Ζαγοριανού οδηγεί στο να μη δικαστεί στην Ελλάδα ο κ. Χριστοφοράκος ακόμη και αν παραδοθεί στη χώρα μας.
ΑΠΟΨΗ: Τι να πω. Εύχομαι μια φορά σε αυτή την χώρα να υπάρξει υποδειγματική τιμωρία σε περίπτωση που όντως βρεθεί ένοχος ένας δικαστικώς λειτουργός και να μην λειτουργήσει το ρητό «κόρακος κοράκου μάτι δεν βγάζει».
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: Σύνταγμα της Ελλάδος. ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: Άρθρο 4 «Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.»
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: Αυτεπάγγελτη πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του Ν. Ζαγοριανού

Δεν υπάρχουν σχόλια: