Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2009

Μ. Χριστοφοράκος – Είναι τρελοί αυτή οι Γερμανοί

Το Εφετείο του Μονάχου στην υπόθεσης που αφορά το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I εξέδωσε απόφαση υπέρ της έκδοσης του Μιχάλη Χριστοφοράκου στην Ελλάδα επί του δευτέρου εντάλματος σύλληψης που εξέδωσαν οι ελληνικές δικαστικές αρχές.
Οι γερμανοί δικηγόροι του Μ. Χριστοφοράκου ετοιμάζονται να προσφύγουν στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο για να σταματήσουν την απόφαση του Εφετείου.
ΑΠΟΨΗ: 1) Η υπόθεση Χριστοφοράκου βλέπω να καταλήγει σαν το ανέκδοτο με τον γρύλο. Στο τέλος, θα πούμε ότι δεν τον θέλουμε εμείς.
2) Λέμε και εμείς για τα δικαστήρια μας αλλά και εσείς …….μαύρα χάλια είστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: