Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Γερμανία - Στο 7,2% η ανεργία


Στο 7,2% περιορίστηκε το ποσοστό της ανεργίας στην Γερμανία τον Μάρτιο, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Εργασίας.
Το αντίστοιχο ποσοστό για τον Φεβρουάριο ήταν 7,4%, ενώ τον Μάρτιο του 2011 ήταν 7,6%.
Οι άνεργοι στην Γερμανία υπολογίζονται στα τρία εκατομμύρια, αριθμός που είναι ο χαμηλότερος για τον μήνα Μάρτιο τα τελευταία 20 χρόνια.
«Η τρέχουσα οικονομική κρίση μόλις που αγγίζει την αγορά εργασίας», εκτιμά ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Φρανκ-Γιούργκεν Βάιζε και προσθέτει ότι η ζήτηση για εργατικό δυναμικό παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: