Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Όμηρος αγανακτισμένων ο βουλευτής Π. Βαρδίκος


Την αναχώρηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πυθαγόρα Βαρδίκου από το αεροδρόμιο της Ικαρίας παρεμποδίζουν γονείς που διαμαρτύρονται για το άλυτο -εδώ και καιρό- πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία.

Οι γονείς πληροφορήθηκαν ότι ο βουλευτής θα αναχωρούσε με το αεροπλάνο για την Αθήνα και έσπευσαν στον αερολιμένα για να εμποδίσουν την αναχώρησή του, ζητώντας λύση εδώ και τώρα στο πρόβλημά τους.

Το θέμα αφορά παλαιότερες οφειλές για τις οποίες δεν έχουν υπογραφεί οι σχετικές συμβάσεις. Οι πολίτες δηλώνουν ότι δεν ανέχονται να ακούσουν και άλλες υποσχέσεις και πως δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω.

Από την πλευρά του ο κ. Βαρδίκος εξήγησε πως δεν είναι δυνατόν να λυθεί ένα τέτοιο θέμα στο χώρο του αεροδρομίου και ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να τον αφήσουν να φύγει προκειμένου να το συζητήσει με τον αντιπεριφερειάρχη.

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: